Te asteptam si pe retelel sociale

Cupa Romaniei

Marius Baciu: Vreau ca Steaua sa castige Cupa

Fostul stelist Marius Baciu spera ca Steaua sa castige Cupa Romaniei Timisoreana, desi echipa lui Cosmin Olaroiu i-a eliminat, joi seara, pe galateni, la loviturile de departajare. 

„încercăm să jucăm cu toate echipele bine, nu numai cu Steaua. Astăzi am avut şi ghinion, dar şi şansă. Cred că a fost un meci care a plăcut tuturor. Felicit Steaua pentru calificare şi mi-aş dori să câştige Cupa României. Andrey a arătat că este un portar de valoare” a declarat fostul fundas al Stelei.

Steaua a castigat meciul cu Otelul cu 8-7 in urma executarii loviturilor de la 11 metri. La finalul celor 120 de minute de joc scorul era egal, 3-3. 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: