Mario Gómez, incotro?

Bătaie mare pe Mario Gómez. Pentru atacantul lui VfB Stuttgart se luptă echipe precum Manchester united sau Real Madrid

“Este cel mai bun atacant german. Preţul său era fixat, anul trecut, la 50 de milioane de euro. Nu a scăzut, ba din contra, după evoluţiile sale din ediţia 2008/2009 a Bundesligii, a crescut”. Declaraţia, apărută în “Sport Bild”, îi aparţine lui Jochen Schneider, directorul sportiv al lui VfB Stuttgart.

Prima echipă care şi-a trimis scouter-ul în Germania, pentru a-l urmări la treabă pe Gómez, a fost Real Madrid. Se pare că gruparea de pe “Santiago Bernabeu” este dispusă să ofere o sumă substanţială pe fotbalistul de 23 de ani, un produs curat al lui VfB, club care l-a cumpărat de la SSV Ulm 1846 în 2001, când avea doar de 16 ani dar era un junior extrem de promiţător. Se estimează că suma de transfer nu se va ridica la 50 de milioane de euro dar va ajunge pe undeva pe la 35. Juande Ramos şi-l doreşte pentru a îl înlocui pe Klaas-Jan Huntelaar, olandezul având mari probleme de acomodare în Spania, sau chiar pe Raúl, aici fi ind vorba de un proiect pe termen lung.

A doua intrată pe fir este Manchester United. “Sir” Alex Ferguson îl vrea pe omul cu şase goluri în naţionala “Panzerelor” pe “Old Traff ord”, asta pentru că argentinianul Carlos Tevez nu este chiar pe placul managerului “diavolilor roşii”. În afară de aceste două cluburi se pare că şi Barcelona şi Manchester City îl doresc pe neamţ, însă nimeni din anturajul cluburilor nu a comfi rmat acest lucru. Gómez mai are contract cu Stuttgart până în vara anului 2012.

Ribery rămâne

Conform spuselor lui Jurgen Klinsmann, Frank Ribery va rămâne la Bayern Munchen. Juventus era echipa care şi-l dorea cel mai mult pe francez însă nu vor exista tratative, “bavarezii” nedorind să se despartă de “perla” lor. Ribery este cel mai scump jucător cumpărat vreodată de Bayern, 25 de milioane de euro plătindu-se pe el în 2007, atunci când a fost adus de la Olympique Marseille.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...