Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Marian Iancu ramine fidel clubului Poli Timisoara

Patronul actualului club fanion al Timişoarei, Marian Iancu, a anunţat joi că va rămâne implicat în fotbal în oraşul de pe Bega, revenind asupra deciziei de marţi când patronul lui Poli anunţa că renunţă.

Telenovela patrimoniului lui Poli Timişoara continuă joi cu o nouă ieşire la rampă a actualului patron de la clubul de pe Bega, Marian Iancu, cel care şi-a continuat tirul asupra unor oficiali FRF.

Însă, cel mai important lucru din discursul lui Marian Iancu este în mod cert anunţul acestuia conform căruia atât el cât şi BKP vor continua investiţiile la Timişoara, anunţ ce survine la circa 48 de ore după ce Marian Iancu părea decis să se retragă din fotbalul românesc şi să vândă locul Liga I şi jucătorii din actualul lot al lui Poli.

După ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat câştig de cauză lui Claudio Zambon în procesul privind patrimoniul lui Poli iar Federaţia Română de Fotbal a anunţat că este obligată să pună în aplicare decizia TAS, Marian Iancu a anunţat că va trece la o măsură de forţă şi anume retragerea din fotbal o dată cu influenţa financiară a celor de la BKP.

Până la urmă conducătorul de la Poli a revenit asupra deciziei dar totodată Marian Iancu şi-a continuat tirul împotriva a doi dintre conducătorii FRF, Ionuţ Lupescu şi Adalbert Kassay, afirmând că Lupescu este incompetent şi nu înţelege cum a ajuns în postul ocupat acum iar Kassay este un om mincinos şi şantajabil, foarte multă lume având influenţe asupra acestuia.
 

Citeste mai multe!