Marian Iancu: ‘Doi escroci, tata si fiu’

Patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu (foto), a declarat simbata, dupa finala Cupei Rominiei pierduta de banateni cu Rapid, scor 0-2, ca Poli a fost defavorizata de arbitraj, acuzindu-i pe centralul Augustus Constantin si pe tatal acestuia, seful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin.

“Rapid a fost mai motivata si este o echipa cu pretentii europene, dar doi escroci, tata si fiu, ne-au lipsit de mai multe lucruri la acest meci. Cred ca Dragomir trebuie sa scape de un tata si un fiu cit mai repede. Noua o sa ne treaca supararea, dar lor nu le va trece niciodata stilul acesta de arbitraj. Rapid putea fi infrinta daca eram lasati”, a declarat Marian Iancu.

Rapid Bucuresti a reusit sa-si pastreze Cupa Rominiei, dupa ce s-a impus simbata, la Timisoara, scor 2-0 cu Poli, prin golurile marcate de Buga si Zicu, si va juca astfel in turul I al Cupei UEFA.

Finala Cupei Rominiei a fost condusa de la centru Augustus Constantin, fiul presedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin. Centralului i se reproseaza, printre altele, faptul ca nu a vazut faultul comis de Buga asupra portarului Pantilimon, la faza premergatoare golului doi al giulestenilor reusit de Zicu, in minutul 48.

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...