Marian Iancu: ‘Doi escroci, tata si fiu’

0
179

Patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu (foto), a declarat simbata, dupa finala Cupei Rominiei pierduta de banateni cu Rapid, scor 0-2, ca Poli a fost defavorizata de arbitraj, acuzindu-i pe centralul Augustus Constantin si pe tatal acestuia, seful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin.

“Rapid a fost mai motivata si este o echipa cu pretentii europene, dar doi escroci, tata si fiu, ne-au lipsit de mai multe lucruri la acest meci. Cred ca Dragomir trebuie sa scape de un tata si un fiu cit mai repede. Noua o sa ne treaca supararea, dar lor nu le va trece niciodata stilul acesta de arbitraj. Rapid putea fi infrinta daca eram lasati”, a declarat Marian Iancu.

Rapid Bucuresti a reusit sa-si pastreze Cupa Rominiei, dupa ce s-a impus simbata, la Timisoara, scor 2-0 cu Poli, prin golurile marcate de Buga si Zicu, si va juca astfel in turul I al Cupei UEFA.

Finala Cupei Rominiei a fost condusa de la centru Augustus Constantin, fiul presedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin. Centralului i se reproseaza, printre altele, faptul ca nu a vazut faultul comis de Buga asupra portarului Pantilimon, la faza premergatoare golului doi al giulestenilor reusit de Zicu, in minutul 48.