Marcel Tenter si Bruno Roschnafsky si-au anuntat retragerea

Baschetbalistii de la „U” Mobitelco Cluj, Marcel Tenter (38 de ani) si Bruno Roschnafsky (37 de ani) si-au anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, retragerea din activitatea competitionala.

 „Este timpul sa pun punct carierei de sportiv profesionist. Dupa 20 de ani am ajuns in momentul in care trebuie sa predau stafeta celor mai tineri. Am ales neaparat sa ma retrag de la echipa clujeana pentru ca aici mi-a fost cel mai drag de-a lungul timpului, aici unde am avut performante foarte frumoase. Sunt trist pentru ca dupa atata timp focul inca mai arde in mine, inca imi mai place acest sport”, a declarat Marcel Tenter.

„E timpul sa ma retrag si eu. Ma bucur ca ma retrag in glorie si nu de undeva din fundul bancii de rezerve. E un moment trist, dar asta e viata. Trebuie sa mergem mai departe”, a spus Bruno Roschnafsky.

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...