Manchester City sau Liverpool? Vom afla duminică la Eurosport

 

  • Manchester City sau Liverpool? Una dintre aceste două echipe va fi campioana Angliei la capătul ultimei etape a sezonului
  • Lupta pentru evitarea retrogradării și calificarea în Champions League se dă tot duminică la Eurosport

Eurosport transmite meciurile decisive din lupta pentru titlul Premier League. Campioana Angliei se va decide duminica aceasta, în direct la Eurosport.

Manchester City și Liverpool luptă in direct pentru trofeul Premier League duminică la ora 18:00, la Eurosport 1. Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct în clasamentul campionatului înainte de etapa finală.

O victorie a lui Manchester City ar reprezenta al patrulea titlu obținut de club în ultimele cinci ediții ale competiției.  Liverpool caută să câștige al treilea trofeu al sezonului, după succesele din Cupa Angliei și Cupa Ligii Angliei. Echipa condusă de Jurgen Klopp încă are șanse la o cvadruplă istorică. Urmând să joace și în finala UEFA Champions League la finalul lunii mai.

Nu în ultimul rând, lupta pentru evitarea retrogradării se dă tot în ultima etapă. Norwich și Watford sunt deja retrogradate matematic din Premier League. Una dintre Everton, Leeds și Burnley va fi a treia echipă care nu va mai juca în prima ligă sezonul viitor.

Finalul sezonului Premier League:

Joi, 19 mai, ora 21:45 – Everton v Crystal Palace

Duminică, 22 mai, ora 17:00 – Premier League Show

Duminică, 22 mai, ora 18:00 – Etapa finală Premier League

Duminică, 22 mai, ora 20:00 – Premier League Show

 

Stiri recente

Lista posibilelor adversare ale României în Liga C a Ligii Națiunilor

România a învins categoric Bosnia, scor 4-1, dar a retrogradat în Liga C a Ligii Națiunilor, unde va evolua...