Maccarone il ataca dur pe fostul sau antrenor

Fostul antrenor a lui Middlesborough, si actualul selectioner al Angliei, Steve McClaren, a fost atacat extrem de dur, de “cosmarul” Stelei, Massimo Maccarone.

Fostul elev al lui McClaren, a spus de selectionerul Angliei, ca este un om fals, si un antrenor slab: “Steve “Magnificul” McLaren, este un om cu doua fete si cel mai fals om pe care l-am intalnit in fotbal. Mi-a lasat un gust amar cand m-a lasat pe banca in finala Cupei in 2004, dupa ce spusese la toata lumea ca sunt cel mai bun jucator al sau si ca va conta pe mine”.

Maccarone, care a jucat in 102 de partide pentru Boro, inscriind de 24 de ori, l-a atacat si pe succesorul lui McLaren la Middlesbrough, Gareth Southgate. “Cand Southgate a devenit manager, eram foarte incantat ca pot avea nou linceput, pe care el mi l-a promis, insa a facut exact ce a facut si McLaren. M-am simtit tradat de Southgate, pentru ca el a insistat ca eu sa raman, promitandu-mi ca voi avea sansa sa joc, insa acest lucru nu s-a intamplat”.

Maccarone a parasit zilele trecute echipa engleza, transferandu-se in patria sa natala, Italia, la Siena. 

 

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...