Te asteptam si pe retelel sociale

Ghidul sezonului

Lupte si popice la Pelendava

Dacii şi romanii s-au luat la bătaie în mijlocul cetăţii Pelendava, sub privirile trecătorilor. Mai mult decât atât, tot centrul Craiovei s-a transformat pentru două zile în vechea cetate dacică. Toate sunt parte a Festivalului Pelendava care se află la cea de-a doua ediţie. Organizatorii, Primăria Craiova şi Asociaţia Craiova Capitală Culturală Europeană 2021, au reuşit să recreeze atmosfera vechii cetăţii până la cele mai mici amănunte. Inclusiv jocurile dacice au fost scoase din uitare, oltenii jucând popice cu verze pe post de bile. Legiunile dacice şi romane s-au întrecut în a arăta cât de iscusite sunt la mânuitul armelor, spre deliciul copiilor care au aplaudat minute în şir. Decebal în persoană a privit de pe tron desfăşurarea festivalului. “Anul trecut a fost prima ediţie. Cea de-a doua ediţie este în format asemănător şi le aduce craiovenilor perioada antică în actualitate. Inclusiv mâncarea este una tradiţională. Am avut noroc că şi vremea a ţinut cu noi, iar succesul l-am văzut după numărul mare de oameni care au venit”, a declarat Antoniu Zamfir, preşedintele Asociaţiei Craiova Capitală Culturală Europeană 2021. 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: