Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Luciano Spalletti si-a prelungit contracul cu AS Roma pana in 2011

Antrenorul Luciano Spalletti si-a prelungit contractul cu AS Roma, grupare la care este legitimat fundasul Cristian Chivu, a anuntat, luni seara, site-ul oficial al clubului italian.

Detaliile contractului vor fi prezentate, marti, în cadrul unei conferinte de presa la care vor participa Luciano Spalletti si administratorul delegat al Romei, Rosella Sensi, dar presa peninsulara vehiculeaza faptul ca întelegerea este pâna în vara anului 2011, iar tehnicianul va avea un salariu de doua milioane de euro pe sezon.

De asemenea, publicatiile italiene anunta faptul ca urmatoarele obiective ale Romei sunt prelungirea contractelor celor doi fundasi centrali, romanul Cristian Chivu si Philippe Mexes.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: