Te asteptam si pe retelel sociale

Box

Lucian Bute si-a aparat cu succes titlul mondial

Pugilistul romin Lucian Bute (in imagine) l-a invins simbata pe americanul William Joppy prin KO tehnic in repriza a 10-a, si si-a pastrat titlul de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, informeaza NewsIn.

Lucian Bute a dominat partida, mai ales in primele reprize, cind Joppy nu a reusit foarte multe. Abia in cea de-a patra runda americanul i-a aplicat citeva lovituri directe lui Lucian, dar rominul si-a adjudecat si aceasta repriza terminind cu o directa si un uppercut de stinga. In urmatoarele patru reprize, galateanul incearca sa-l trimita la podea pe american, dar Joppy rezista. In repria a 10-a, americanul cade si Lucian Bute se impune prin KO tehnic.

Bursa acestui meci, care a avut loc la sala Bell Center din Montreal, a fost de 1.000.000 de dolari, din care Bute va primi 70%, in timp ce Joppy a luat doar 30%.

Pugilistul romin Lucian Bute a obtinut in luna octombrie titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, dupa ce l-a invins prin KO, in repriza a 11-a, pe detinatorul centurii, columbianul Alejandro Berrio.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: