Te asteptam si pe retelel sociale

Box

Lucian Bute si-a aparat cu succes titlul mondial

Pugilistul romin Lucian Bute (in imagine) l-a invins simbata pe americanul William Joppy prin KO tehnic in repriza a 10-a, si si-a pastrat titlul de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, informeaza NewsIn.

Lucian Bute a dominat partida, mai ales in primele reprize, cind Joppy nu a reusit foarte multe. Abia in cea de-a patra runda americanul i-a aplicat citeva lovituri directe lui Lucian, dar rominul si-a adjudecat si aceasta repriza terminind cu o directa si un uppercut de stinga. In urmatoarele patru reprize, galateanul incearca sa-l trimita la podea pe american, dar Joppy rezista. In repria a 10-a, americanul cade si Lucian Bute se impune prin KO tehnic.

Bursa acestui meci, care a avut loc la sala Bell Center din Montreal, a fost de 1.000.000 de dolari, din care Bute va primi 70%, in timp ce Joppy a luat doar 30%.

Pugilistul romin Lucian Bute a obtinut in luna octombrie titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, dupa ce l-a invins prin KO, in repriza a 11-a, pe detinatorul centurii, columbianul Alejandro Berrio.

Citeste mai multe!