Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Burdujan: „Nu am declarat niciodata ca Rednic ia comisioane”

Atacantul Lucian Burdujan (in imagine) a delcarat, vineri, ca ii cere scuze tehnicianului Mircea Rednic, precizand ca nu a declarat niciodata ca antrenorul a luat comisioane de la jucatorii straini din lotul Rapidului.

„Imi cer scuze fata de domnul Mircea Rednic. Regret ca au aparut in presa acele declaratii pe care eu nu le-am dat niciodata. Sa fie clar, nu am spus ca dansul a luat comisioane! Conducerea m-a informat ca se va lua o decizie in cazul meu dupa meciul cu Otelul, astept sa vad ce va fi”, a declarat Burdujan.

Jucatorul a mentionat ca nu se antreneaza nici macar cu echipa secunda a Rapidului, ci singur.

Mircea Rednic a declarat, vineri dimineata, dupa reprimirea in lot a lui Mugurel Buga, ca nu poate lua o decizie similara in cazul lui Burdujan pana cand atacantul nu isi cere public scuze pentru presupusele declaratii in care il acuza pe antrenor ca ia comisioane de la jucatorii straini din Giulesti.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: