Te asteptam si pe retelel sociale

Box

Lucian Bute il va infrunta pe Serghei Tatevosian

Lucian Bute va boxa cu rusul Serghei Tatevosian. Acesta este primul meci pentru român în 2007, an în care pugilistul doreşte să lupte pentru o centură mondială. Vineri noaptea Bute îşi va apăra centura WBO InterContinental la super-mijlocie.

După o pauză de 4 luni Lucian Bute revine în ring. Românul va lupta, vineri noaptea, la Bell Centre din Montreal cu un adversar incomod, rusul Serghei Tatevosian. Până acum Bute are 18 victorii la profesionism 16 înainte de limită.

Gălăţeanul este în prezent numărul 2 la versiunea WBC, 4 la WBA şi IBF şi 5 la WBO. El deţine centurile de campion nord-american NABA şi NABF, titlurile WBC Continental şi WBO Inter-Continental. Chiar înaintea acestei partide, Bute a mai trecut un examen. Cel de rezidenţă susţinut în Canada.

Pe afişul galei de la Montreal mai figurează un român, Ion Ionuţ, care va boxa împotriva lui Christopher Henry din Bahamas, la categoria welter.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: