Lucescu: Nu pot sa-l folosesc pe Marica numai pentru a-l forma

Tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu (foto), a declarat, marti, ca nu e suparat pe atacantul Ciprian Marica, dar a precizat ca nu il poate folosi la infinit cind are randament slab doar pentru a-l forma ca jucator.

“Nu sunt suparat pe Marica. Am ajuns la o virsta in care nu pot fi suparat pe nimeni. Dar jucatorii tineri sunt foarte greu de condus. De exemplu Milan cistiga cu jucatori de 33-34 de ani. Nu poti sa ii ceri unui jucator de 20-21 de ani sa fie ca Inzaghi. E imposibil. Va trebui sa ajunga la 30 de ani sa faca lucrul acesta. Eu sunt convins ca Marica va ajunge un foarte mare jucator, acumulind experienta. Dar nici eu nu pot sa folosesc la infinit un anumit jucator, chiar daca randamentul lui e mai slab, doar pentru a-l forma. Pentru ca pierd trei meciuri si sunt obligat sa-mi dau demisia”, a spus Lucescu.

In presa s-a vehiculat ca Ciprian Marica nu mai este titularizat la Sahtior Donetk din cauza faptului ca refuza sa semneze prelungirea contractului cu gruparea ucraineana care expira in 2009, pentru a se transfera in campionatul Italiei unde il doreste AS Roma.

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...