Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Elton a fost vandut la UTA pentru 500.000 de euro

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat marti ca s-a inteles cu patronul lui UTA, Nicolae Bara, pentru transferul definitiv al brazilianului Elton, contra sumei de 500.000 de euro.

„M-am inteles cu Nicolae Bara pentru transferul lui Elton la UTA. Am batut palma pentru 500.000 de euro. Joi va veni in tara impresarul lui Elton: daca vrea sa accepte acest transfer, bine, daca nu, sa-i fie de bine! Am investit 1.400.000 de euro pentru a-l aduce pe Elton la Steaua si trebuia sa scot si eu ceva”, a declarat Gigi Becali.

Finanţatorul stelist a adaugat ca a avut discutii si cu patronul „U” Craiova, Adrian Mititelu, pentru transferul lui Elton in Banie: „Am discutat si cu Mititelu despre Elton, dar ei sunt obisnuiti sa ia jucatori pe degeaba”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: