Lucescu, multumit de cantonamentul din Insulele Canare

0
140

A fost cea mai bună pregătire de când sunt eu la Rapid, a spus Răzvan Lucescu despre turneul giuleştenilor în Insulele Canare. Rapidistul a fost încântat mai ales de felul în care s-au pregătit veteranii Ganea, Viorel Moldovan şi Măldărăşanu.

Aflat la al şaptele turneu de pregătire cu giuleştenii, Răzvan Lucescu susţine că niciodată nu s-a întors mai mulţumit ca acum din cantonament.

Deşi giuleştenii au marcat un singur gol în cele trei meciuri jucate pe pământ spaniol, tehnicianul nu este îngrijorat, convins că partidele din perioada de pregătire au un alt specific.

“Antrenamente de 2 ori pe zi, antrenamente grele şi e dificil ca un jucător să aibă prospeţimea necesară ca să marcheze când ajunge în faţa porţii”
, a spus Lucescu.

Pentru felul în care s-au pregătit, Lucescu i-a dat exemplu pe Ganea, Viorel Moldovan şi Măldărăşanu, veteranii din lotul Rapidului.

“Jucătorii cu o anumită vârstă au multe pregătiri în spate şi lor le este mai uşor să intre în ritm. Ei sunt cei care au fost permanent în fruntea celorlalţi”
, a susţinut Răzvan Lucescu.

realitatea.net. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here