Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Lovin a lasat Steaua pentru a juca in Rusia

în ciuda numeroaselor probleme de lot pe care le are, Steaua Bucureşti a renunţat la mijlocaşul la închidere Florin Lovin care va evolua pentru următoarele trei sezoane şi jumătate la echipa rusă Amkar Perm.

Considerând că nu mai are nevoie de încă un mijlocaş central pentru că deja are trei variante mai bune pentru două posturi, Steaua a renunţat la Florin Lovin pentru 600.000 euro.

Deşi îi are ca variante mai bune pe Mirel Rădoi, Ovidiu Petre şi Sorin Paraschiv, cedarea lui Lovin este una destul de surprinzătoare în condiţiile în care în acest moment Steaua ar putea trece cu greu 18 jucători pe foaie de joc a oricărui meci, Andrey, Opriţa, Dică, Cristocea, Neşu şi Thereau, având probleme medicale mai mult sau mai puţin grave.

După ce a marcat trei goluri în 91 de meciuri pentru FCM Bacău şi Steaua, Lovin ajunge la Amkar Perm, locul şapte în campionatul Rusiei, pentru un salariu anual de 350.000 euro urmând ca suma transferului, 600.000 euro, să fie împărţită de cele două cluburi din România care deţineau procente din vânzarea fotbalistului.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: