Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Lotul Rapidului pentru Insulele Canare

Cu aproximativ 24 de ore înainte de plecarea în primul turneu de pregătire, cel din Insulele Canare, antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti a definitivat în linii mari lotul pe care se bazează pentru retur.

Astfel, singurele plecări din Giuleşti rămân cele ale lui Artiom Karamian la Politehnica Timişoara, Valentin Negru la Unirea Urziceni, Ciprian Vasilache la Pandurii Târgu Jiu şi Nicolae Constantin, fotbalist ce a devenit liber de contract.

Pe lista achiziţiilor poate fi trecut ca sigur doar atacantul Ionel Ganea, situaţia mijlocaşului macedonean Vlatko Grozdanovski nefiind încă 100 % clară în condiţiile în care Rapid îl aşteaptă pe fotbalist la lot doar până la plecare spre Maspalomas de marţi.

Altfel, antrenorul Răzvan Lucescu a negat interesul pentru mijlocaşul Tiberiu Bălan şi ar dori ca fostul căpitan al Rapidului, Adrian Iencsi, să semneze cu formaţia giuleşteană pentru a acoperi plecarea lui Nae Constantin şi a avea şase fundaşi centrali la dispoziţie, câte doi pentru fiecare post.

Lotul Rapidului în acest moment îi cuprinde pe Dani Coman, Edel, Mincă, Marinescu – Marius Constantin, Maftei, Rada, Perjă, Săpunaru – Bădoi, Ionuţ Stancu, Costin Lazăr, Măldărăşanu, Nicolae Grigore, Emil Dică, Romeo Stancu, Griffiths – Burdujan, Buga, Zicu, Viorel Moldovan, Ganea, Mazilu.

Pe lângă eventuala sosire a lui Grozdanovski, lotul va mai fi completat cu câţiva jucători de la Rapid II dar antrenorul Răzvan Lucescu consideră că jucătorii pe care îi are la dispoziţie pot îndeplini obiectivele, câştigarea Cupei României şi ocuparea locului doi în campionat, mai ales că giuleştenii au de jucat mai puţin de 20 de meciuri oficiale în sezonul de primăvară.

Amos News

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: