Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Lobont revine la Dinamo

Bogdan Lobonţ este cu un picior în curtea lui Dinamo. Cristi Borcea şi oficialii Fiorentinei au ajuns la un acord pentru goalkeeperul român, iar Victor Becali a plecat în Italia pentru a încheia transferul.

Chiar dacă a mai avut oferte din Serie A, Lobonţ a acceptat revenirea la echipa la care a mai evoluat un sezon, în 2001-2002.

Fiorentina va încasa 500.000 de euro pentru un transfer definitiv, iar fotbalistul va lua 320.000 de euro pentru fiecare dintre cele trei sezoane pe care le va petrece în Ştefan cel Mare.

Lobonţ are 88 de meciuri în prima ligă din România, 66 pentru Rapid şi 22 pentru Dinamo, a jucat 49 de meciuri la Ajax şi doar 17 în ultimul an petrecut la Fiorentina.

realitatea.net 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: