Lobont, prezentat oficial de Dinamo

Noul portar al echipei Dinamo, Bogdan Lobonţ, a fost prezentat oficial, marţi, de echipa din Ştefan cel Mare, pentru care a semnat un contract pe patru ani şi jumătate.

“Sunt bucuros că am luat această decizie de a evolua la Dinamo şi că am ocazia să joc din nou. Totul depinde doar de mine. Mi-a plăcut mereu să joc la echipe care ţintesc marea performanţă”, a declarat Bogdan Lobonţ, care a fost campion cu Dinamo în sezonul 2001-2002. Fotbalistul a mărturisit că îşi doreşte să joace ca titular şi să revină în poarta naţionalei, adăugând că aceste realizări depinde doar de evoluţiile sale: “E normal să mă gândesc la revenirea în echipa naţională, îmi doresc acest lucru. Până la meciul cu Italia mai e destul timp şi mă pot pregăti foarte bine”.

Directorul general al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat la prezentarea oficială a jucătorului adus de la Fiorentina că echipa sa s-a întărit prin aducerea lui Lobonţ. “Vom fi şi mai puternici. Suntem pregătiţi să mărim distanţa faţă de celelalte echipe şi, mai ales, să învingem în Ghencea”, a declarat Borcea, în timp ce managerul general al lui Dinamo, Florin Răducioiu, a spus că revenirea lui Lobonţ este benefică pentru fotbalul românesc.

Bogdan Lobonţ a jucat în ultimul an la Fiorentina, pentru care a evoluat în 17 partide. El a semnat cu Dinamo un contract pe patru ani şi jumătate, urmând să aibă un salariu de 350.000 de euro pe sezon.

Stiri recente

Ana Bogdan a câştigat turneul WTA Parma Ladies Open

Ana Bogdan a câștigat turneul WTA 125 Parma Ladies Open, după ce a învins-o în finală pe slovaca Anna...