Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Liverpool il doreste pe Eto’o

Finalista editiei din acest an a Ligii Campionilor la fotbal, FC Liverpool, doreste sa-l achizitioneze pe atacantul camerunez Samuel Eto’o (foto) de la FC Barcelona, englezii fiind dispusi sa achite 60 milioane euro in schimbul jucatorului african, anunta cotidianul sportiv spaniol AS in editia sa de vineri.

Jurnalul, care nu citeaza nici o sursa directa pentru aceasta informatie, precizeaza, insa, ca Eto’o nu s-a decis inca daca isi va continua cariera la FC Barcelona sau isi va cauta o noua echipa din sezonul viitor.

AS adauga ca Eto’o asteapta, deocamdata, sa afle ce va face coechipierul sau, brazilianul Ronaldinho, dorit de AC Milan, ziarul spaniol evocind totodata si un posibil schimb intre camerunez si Thierry Henry, atacantul lui Arsenal Londra.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: