Liga I: Steaua se impiedica de UTA

0
109

într-una din cele mai aşteptate partide ale etapei a 20-a a Ligii I la fotbal, Steaua Bucureşti şi UTA Arad au încheiat la egalitate, 0-0, şi Steaua pierde practic şi ultima şansă de a mai ajunge pe Dinamo din urmă.

După cele două înfrângeri fără gol marcat cu FC Sevilla din Cupa UEFA, Steaua a reuşit să înscrie cel puţin o dată în meciul de campionat considerat acasă cu UTA Arad dar arbitrii nu au fost de acord astfel că rezultatul final a fost Steaua – UTA Arad 0-0.

Prima repriză a fost una destul de modestă, doar trei faze încălzind atmosfera, în minutul 16 Goian a reluat cu capul în transversală, mingea a sărit la Ghionea şi acesta din două încercări nu a reuşit să-l învingă pe Daniel Tudor, deşi a doua oară mingea a părut că depăşeşte linia porţii, în minutul 45, Valentin Simion, scăpat singur cu Cernea trimite alături iar în prelungiri, Thereau deviază cu capul o centrare a lui Boştină şi mingea este reţinută cu mari emoţii de portarul arădenilor.

Partea a doua a adus un joc mult mai încins şi mai dur, căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, fiind eliminat în minutul 58 după o intrare de K1 asupra unui adversar.

Treptat, fotbalul a cedat teren în faţa nervilor, jucătorii au început să-şi vadă mai mult de picioarele adversarilor decât de balon iar patronul Stelei, Gigi Becali, nemulţumit de ceea ce vede, a părăsit stadionul cu o jumătate de oră înainte de final.

Finalul partidei a fost chiar deosebit de încins, în minutul 85, tuşierul Sebastian Gheorghe a anulat un gol perfect valabil al Stelei pentru un presupus offsaid la Iacob (foto), în minutul 86 Paraschiv putea fi eliminat şi el după ce şi-a călcat pe gleznă un adversar iar în minutul 87, fundaşul oaspeţilor, Daniel Chiriţă a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

în ciuda plusului de vivacitate din jocul Stelei, campioana nu a reuşit decât un 0-0 cu UTA Arad după un joc extrem de dur în care nervii steliştilor au cedat destul de des, şi dacă Steaua a pierdut practic şi ultima speranţă de a mai ajunge pe Dinamo în clasament, UTA pare a deveni o echipă din ce în ce mai solidă şi care va avea un cuvânt greu de spus în evoluţia campionatului naţional de fotbal.

Steaua Bucureşti – UTA Arad 0-0

Cartonaşe galbene: G. Coman (20), M. Rădoi (46 p.r., 58), Paraschiv (86). D. Goian (93), Cernea (94) / Paşcovici (36), D. Chiriţă (46 p.r., 87), Edson (48), Hidişan (61), Vasiljevic (70).

Cartonaşe roşii: D. Chiriţă (87) / M. Rădoi (58).

Steaua: Cernea – St. Stancu (Cristocea 72), D. Goian, Ghionea (Ov. Petre 68), G. Coman – Nicoliţă, Paraschiv, M. Rădoi (cpt.), Boştină – Thereau (V. Iacob 80), V. Badea. Antrenor: Cosmin Olăroiu.

UT Arad: D. Tudor (cpt.) – Mihuţ, D. Chiriţă, Balint, Vasiljevici (I. Bălan 70) – Hidişan, N. Varga (Thiago Ramos 6), Cr. Todea, Paşcovici (Stojanovici 62) – Edson, V. Simion. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Arbitri: Lucian Dan (Aiud) – Nicolae Megheşan (Târnăveni), Sebastian Gheorghe (Suceava).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here