Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Liga I: Steaua – inca o victorie fara gol primit

Echipa Steaua Bucuresti a invins, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formatia Pandurii Tirgu Jiu, intr-un meci din etapa a XXXIII-a a Ligii I.
 
Unicul gol al intilnirii a fost inscris in minutul 45+3, de Valentin Badea (foto), care a transformat cu un sut in dreapta lui Adnan Guso un penalti dictat de arbitrul Teodor Craciunescu, dupa ce Vasilica Cristocea a fost faultat in careu de Sergiu Mindrean.

Meciul s-a disputat fara spectatori, dupa ce Steaua a fost din nou sanctionata cu organizarea a doua partide cu portile inchise, in urma incidentelor provocate de fani la meciul cu Poli Timisoara, din semifinalele Cupei Rominiei, disputat pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu si pierdut cu scorul de 0-1.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: