Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Becali nu il mai vinde pe Elton

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, sambata, la finalul partidei castigate de ros-albastri, scor 1-0, cu Pandurii Tg. Jiu, ca a fost nemultumit de prestatia jucatorilor lui Cosmin Olaroiu si ca nu mai vrea sa-l vanda pe brazilianul Elton. „Nu mi-a placut cum a jucat Steaua si pot spune ca nu este deloc frumos fara spectatori. Baietii au cam luat partida in gluma. Voi face o echipa puternica de romani, dar nu trebuie sa considerati ca vor pleca strainii. M-am razgandit, nu-l mai vand nici pe Elton”, a declarat, sambata, patronul Stelei, Gigi Becali. Patronul Stelei, Gigi Becali a declarat, marti, ca il va vinde pe Elton oricarei echipe care va plati pentru el 675.000 de euro, jumatate din banii platiti de latifundiarul din Pipera pentru aducerea brazilianului in Ghencea. Becali si-a facut deja planuri in vederea accederii Stelei in grupele Ligii Campionilor: „O sa-o vedeti pe Steaua cand se califica in Liga Campionilor. O sa mearga prin tot orasul intr-un autobuz fara acoperis, cu crucea in frunte. Veti vedea atunci cine e mai puternic in Liga”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: