Licitația pentru un bilet la duelul Messi – Ronaldo a depășit 2,66 milioane de dolari

Un om de afaceri saudit a oferit 2,66 milioane de dolari pentru “Beyond Imagination”, un bilet la amicalul în care vor fi rivali Ronaldo şi Messi.

Musheref Al-Ghamdi, manager general al grupului AqarOne, a prezentat până acum cea mai bună oferă la licitaţia pentru biletul special, care se va încheia la 17 ianuarie.

Biletul este pentru un meci între o selecţionată cu jucători de la Al Nassr (echipa lui Ronaldo) şi de la Al Hilal şi formaţia Paris Saint Germain, la care evoluează Lionel Messi.

Partida din data de 19 ianuarie, de la Riad, va fi prima confruntare de pe teren dintre Ronaldo şi Messi de după decembrie 2020, când Juventus a învins FC Barcelona cu 3-0.

Cumpărătorul biletului are dreptul de a fi prezent la ceremonia de premiere de după meci, de a intra în vestiare şi de a întâlni starurile fotbalului mondial.

Suma obţinută în urma licitaţiei va fi donată.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...