La Mulți Ani, Alexandreea Club Fitness & Spa! 12 ani de succes

(de Romeo Chiriac)

Pentru a te putea bucura de viață cu zâmbetul pe buze și plin de energie, organismul tău are nevoie și de mișcare. Fie că este vorba de fitness, aerobic, cycling, înot sau orice alt tip de mișcare, beneficiile exercițiilor fizice sunt multiple.

Cunosc bine această stare, pe care am reușit să o amplific după ce de o bună bucată de vreme am mers la Alexandreea Club Fitness & SPA. Care azi a împlinit 12 ani de la înființare.

Iar expresia „creierul multumește, corpul se simte revigorat și tonusul este excelent” mi se pare cea mai potrivită. pâPentru a descrie starea de spirit pe care o am de fiecare dată după ce merg la Alexandreea. Pentru care mulțumesc și sunt recunoscător!

Dar Alexandreea Club Fitness & SPA reprezintă mai mult decât atât! În primul rând pentru modul cum proprietarul acestui club ultramodern, Alexandru Hârleșteanu a reușit să creeze aici o adevărată oază de relaxare și mișcare. Alături de managerul executiv Bogdan Comșa și de o întreagă echipă de profesioniști.

La Alexandreea Club Fitness & SPA vin să se pregătească loturi naționale. Campioni olimpici și mondiali, vedete, numeroși cetățeni străini și oameni importanți de business.

Printre aceștia se numără și Faimoasa Elena Chiriac, care face furori acum în reality show-ul Survivor de la Pro TV din Republica Dominicană. Asta după pregătirea efectuată la Alexandreea.

 

Despre povestea de succes Alexandreea Club Fitness & Spa, care a început în 2010, reiau un reportaj realizat acum câțiva ani. Pentru SPORT MAGAZIN TV, cu Alexandru Hârleșteanu, Proprietarul mărcii Alexandreea Club Fitness & Spa.

Iar Managerul Executiv al Alexandreea Club Fitness & Spa, Bogdan Comșa, a prezintat în detaliu în reportajul pentru SPORT MAGAZIN TV. Cu toate facilitățile acestei adevărate oaze de liniște și relaxare, care se adresează și sportului de performanță.

La 19 aprilie 2010, s-a inaugurat unul dintre cele mai moderne și complexe centre de mișcare din România, Alexandreea Club Fitness & Spa. (fitnessandspa.ro), pe Bulevardul Basarabia, nr. 37-39 din București.

Aici vin să se pregătească oameni de afaceri, artiști, sportivi, precum și o sumedenie de cetățeni străini.

Alexandreea Club Fitness & Spa are o suprafață de aproximativ 3.500 mp și oferă acces la sala de fitness, aerobic, cycling. La piscină, saună, jacuzzi, masaj, cosmetică, cabinet de evaluare nutrițională, solar. Și la un teren acoperit de fotbal cu suprafață de joc artificială și la parcare privată.

Este un centru de miscare si de relaxare, cu o suprafata de aproximativ 3500 mp, impartita pe cinci nivele. Serviciile sunt de cea mai inalta calitate si ofera acces la Sala de Fitness, Aerobic, Cycling, Piscina, Sauna, Jacuzzi, Masaj, Manichiua-Pedichiura, Cosmetica, Coafor/Frizerie, Cabinet de evaluare nutritionala, Solar, Teren de fotbal cu suprafata de joc artificiala si parcare privata.

Nivelul -1 | Piscina semiolimpica (25 metri lungime / 8metri latime / 1.50 metri andancime, beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV, centrala de tratare a aerului), saune finlandeze, jacuzzi.

Nivelul 0 | Receptia, Barul Sportiv, Vestiare pentru femei si barbati, dotate cu cate 10 dusuri individuale si 120 de cusete.

 

Nivelul 1 | Cea mai moderna sala de fitness din Bucuresti, dotata cu aparatura de ultima generatie. NOUTATE!!! Incepand cu luna Octombrie a anului 2015, in sala de fitness a Alexandreea Club, gasiti cele mai noi si moderne aparate fitness din Romania.

Nivelul 2 | Una din cele mai mari sali de aerobic din Bucuresti (aproximativ 250 mp), sala de cycling si solarul pentru bronzare.

Nivelul 3 | Masaj, Manichiura – Pedichiura, Cosmetica, Coafor – Frizerie, Cabinet de evaluare nutritionala.

Piscina semiolimpică (25 metri lungime/8 metri lățime/1,50 metri adâncime) a clubului are o față ultramodernă. Cu saună finlandeză, iar jacuzzi-ul este de ultimă generație.

Aflată la etajul -1, piscina beneficiază de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a clorului și fosforului. De centrală de tratare a aerului, iar dezinfectarea apei se face prin UV. Tot aici, pe lângă natație, se face inițiere în înot sau Aqua Gym.

Sala de fitness este situată la etajul 1 al clubului și se întinde pe o suprafață de 450 mp. Din octombrie 2015, este dotată cu cele mai noi și moderne aparate cardio din România. Întreaga gamă de top a acestora este dotată cu Active Wellness TV cu DVB-T integrat și digital receiver IPOD încorporat. Aidoma cu cele care dotează săli de fitness din Los Angeles. Aparatele sunt din gama Selection (cu isocontrol) și din gama Pure Strenght, ale brand-ului TechnoGym.

Alexandreea Club de Fitness & Spa are și un teren de fotbal acoperit, cu suprafață de joc artificială. Aici se desfășoară competiții de fotbal, cum este Cupa Corporațiilor. Precum și meciuri de fotbal-tenis, badminton, volei și street basketball.

Sala de aerobic, una dintre cele mai mari din București, are aproximativ 250 mp. Aici se desfășoară multe programe BodyART, Pilates, TAE BO sau Zumba Dance. Care satisfac cele mai exigente cerințe. Aerobicul, numit și „gimnastica cu oxigen”, cuprinde mai multe tipuri de exerciții care antrenează inima și plămânii. La etajul 2 al clubului se află clasa de cycling, dotată cu gama de vârf a bicicletelor TechnoGym, numărul 1 mondial în domeniu.

La cabinetul de masaj se lucreză pentru relaxare sau pentru a spori efectul anti-celulită. La etajul 3 se află un centru de înfrumusețare și un cabinet Wellness. Evaluarea corporală constă în măsurarea procentului de țesut adipos. A masei musculare, a grăsimii corporale, a procentului de hidratare sau a densității osoase. În funcție de parametrii, scopurile și programul fiecărei persoane, se alcătuiește un plan personalizat de nutriție.

În urma vizionării acestui reportaj TV, nu vă rămâne decât să veniți să vedeți ”pe viu” povestea de succes de la Alexandreea Club Fitness & Spa!

Stiri recente

Ce adversari poate avea CFR Cluj în preliminariile Conference League

CFR Cluj e pe locul doi în Superliga și va juca în preliminariile Conference League. Ardelenii vor juca în turul...