Konta, despre meciul cu Halep: „Mă aşteaptă o confruntare grea”

 

Simona Halep o va înfrunta pe Johanna Konta în sferturile de finală ale turneului de la Miami, miercuri, de la ora 20:00 (ora României), în primul meci de pe arena centrală de la Miami (Stadium).

„Sunt fericită că sunt în competiţie şi nu m-a interesat prea mult cu cine joc. Într-un asemenea turneu, în fazele finale, rămân doar jucătoare world-class. Mă aşteaptă un meci foarte complicat, dar sunt bucuroasă că am ajuns până aici şi nu am nimic de pierdut”, a spus Konta, conform wtatennis.com.

Halep speră să se revanşeze în sferturi în faţa britanicei de pe locul 11 WTA, care s-a impus în singura confruntare directă dintre cele două din circuitul WTA, de la Wuhan.

„Cred că am condus foarte mult acolo şi am pierdut meciul, însă va fi o nouă partidă. Este o jucătoare foarte bună, are o formă extraordinară acum, joacă în top 10, a ajuns şi ea. A avut rezultate foarte bune, însă va fi un meci bun din punctul meu de vedere şi o să dau tot ce pot ca să câştig”, a afirmat şi Halep.

Simona s-a impus şi ea o dată contra britanicei, în 2014, în confruntarea din Fed Cup de la Budapesta. Duelul dintre Simona Halep şi Johanna Konta va avea loc miercuri seară, în direct la Digi Sport.