Konta, despre meciul cu Halep: “Mă aşteaptă o confruntare grea”

0
989

 

Simona Halep o va înfrunta pe Johanna Konta în sferturile de finală ale turneului de la Miami, miercuri, de la ora 20:00 (ora României), în primul meci de pe arena centrală de la Miami (Stadium).

“Sunt fericită că sunt în competiţie şi nu m-a interesat prea mult cu cine joc. Într-un asemenea turneu, în fazele finale, rămân doar jucătoare world-class. Mă aşteaptă un meci foarte complicat, dar sunt bucuroasă că am ajuns până aici şi nu am nimic de pierdut”, a spus Konta, conform wtatennis.com.

Halep speră să se revanşeze în sferturi în faţa britanicei de pe locul 11 WTA, care s-a impus în singura confruntare directă dintre cele două din circuitul WTA, de la Wuhan.

“Cred că am condus foarte mult acolo şi am pierdut meciul, însă va fi o nouă partidă. Este o jucătoare foarte bună, are o formă extraordinară acum, joacă în top 10, a ajuns şi ea. A avut rezultate foarte bune, însă va fi un meci bun din punctul meu de vedere şi o să dau tot ce pot ca să câştig”, a afirmat şi Halep.

Simona s-a impus şi ea o dată contra britanicei, în 2014, în confruntarea din Fed Cup de la Budapesta. Duelul dintre Simona Halep şi Johanna Konta va avea loc miercuri seară, în direct la Digi Sport.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here