Juniorii de la Academia Hagi, printre laureați la Summer Cup Sport Vision Mangalia

Summer Cup Sport Vision Mangalia, cel mai mare turneu de fotbal pentru copii și juniori de pe litoralul românesc, și-a desemnat câștigătorii. Academia Hagi a triumfat la două dintre cele trei grupe la care a participat, la categoriile 2009 și 2010, în timp ce Kinder Constanța a obținut patru locuri 1, din șase participări.

Academia Voluntari (categoria 2003) și Școala de fotbal Gică Popescu și-au trecut, de asemenea, numele pe lista echipelor câștigătoare, în timp ce copiii de la FCSB, una dintre cele mai puternice echipe din țară la categoria 2010, condusă de Costel Dumitriu, a luat argintul. De remarcat și performanța juniorilor de la Prosport Academy, născuți în anul 2005 care au jucat la o categorie superioară de vârstă (2004), reușind o clasare pe podium (locul 3).

Sponsorul principal, Sport Vision, care de mai bine de un an s-a implicat total în a oferi frumoase recompense copiilor în cadrul turneelor organizate de clubul Inter Bucharest, a acordat și de această dată premii a căror valoare s-a ridicat la 12.000 de euro. Sport Vision se numără printre puținele companii sportive implicate în fotbalul juvenil, care este alături de micuții fotbaliști și constituie, fără îndoială, un exemplu de urmat și pentru alte firme mari!    

Pe durata competiției, participanții au avut parte nu numai de un fotbal de calitate, ci și de distracție și voie bună. Din program, nu a lipsit nici petrecerea copiilor, cu tort și foc de artificii, ce a avut loc pe marginea piscinei hotelului Diamant (Cap Aurora). În prima perioadă a turneului, meciul dintre Naționala artiștilor (multiplă campioană mondială) și selecționata antrenorilor, a prezentat un mare interes, mai ales în rândul copiilor, veniți să-și încurajeze profesorii.

”Vreau să-I mulțumesc, în primul rând, sponsorului principal al turneului, Sport Vision, care a fost din nou alături de micii performeri prin frumoasele premii pe care le-a oferit la cele 10 categorii de vârstă, precum și dlui Vasile Zanfir și hotelului Diamant, pentru sprijinul oferit”, a declarat Ana Maria Păsat, din partea clubului Inter Bucharest, organizatorul competiției.

Laureații Summer Cup Sport Vision Mangalia

Prima perioadă

Grupa 2003
1. Ac. Voluntari
2. FC CS Dinamo
3. Farul Constanța

Grupa 2006
1. Ac. Gica Popescu 
2. Progresul Spartac 
3. Petrosport Ploiești

4. Sporting Mangalia

Grupa 2007
1. Kinder Constanța
2. CS Voința Snagov 
3. Farul Constanța

4. Dinamo Chisinău

Grupa 2008
1. Kinder Constanța
2. CSM RM SARAT 
3. LPS Piatra Neamț

4. Sporting Mangalia

Perioada a doua

Cat. 2004
1. Ac. Voluntari
2. Progresul Spartac 
3.Prosport Academy
4. 3 Kids

Cat. 2005
1. Kinder Constanța
2.Farul Constanța 
3. CS FC Dinamo
4. Farul 2

Cat. 2009
1. Academia Hagi
2. Farul Constanța 
3. Soimii Dunareni 
4. Inter Bucharest

Cat. 2010
1. Academia Hagi 
2. FCSB
3. CS EFORIE
4. Oltenia Craiova

Cat. 2011
1. Kinder Constanța
2. Ac. Voluntari
3. Petrolul Ploiești 
4. Ac. Hagi

Cat. 2012
1. Metalul Constanța
2. Best Boys 
3. Farul Constanța 
4. Bucegi Rasnov

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...