Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Juan Emmanuel Culio, ultimul meci la CFR Cluj

Mijlocaşul argentinian Juan Emmanuel Culio a jucat ultimul său meci pentru CFR Cluj, urmând a părăsi gruparea ardeleană în această iarnă.

„Am luat decizia la Roma, după meciul cu Lazio. Atunci am fost foarte emoţionat. Mulţumesc celor din Cluj care au venit astăzi la stadion, luni seară, pe frig, stadionul a fost aproape plin. Asta a fost foarte, foarte frumos. Decizia a fost grea, dar fără familie nu pot să joc. Familia este viaţa mea, nu pot juca fără ea. Familia e în Argentina, eu aici, fără copil, fără soţie nu pot juca.

Trebuie să fiu corect în primul rând cu mine, apoi cu colegii, cu antrenorii, cu conducerea. Eu stau aici patru luni, e greu pentru mine şi nu vreau asta. Nu vreau să fur banii, vreau să fiu corect cu totul. Acum a fost mai frumos decât atunci când am jucat în prima perioadă aici. A fost un play-off greu, au fost apoi preliminariile Champions League, Europa League, campionatul foarte greu.
Am câştigat zece trofee aici, asta se câştigă cu echipa, nu cu un jucător. Echipa va câştiga iar campionatul dacă va juca tot aşa. Va fi greu, dar au valoare şi mentalitate foarte bune şi un antrenor incredibil. E un antrenor care pregăteşte meciurile în mod incredibil. România e prea mică pentru el, ar merita să antreneze într-o ligă mai bună, e un antrenor foarte, foarte bun. El m-a sunat şi spus să vin înapoi la CFR că facem echipă puternică. Dacă faci echipă puternică şi ieşim campioni, vin, i-am spus. Am venit pentru Dan Petrescu şi pentru club.

Vreau să fac cursuri de antrenor şi apoi să revin aici şi să lucrez cu Dan. Lucrez cu el oriunde ar fi, peste doi-trei ani. Vreau să mai joc în Argentina încă doi ani, cât pot. În această seară a fost foarte frumos, incredibil, nu am crezut să vină atâta lume pe frig, luni. Mulţumesc României pentru că mi-a dat tot, pentru mine, pentru familia mea! Asta nu o să uit. România va rămâne mereu în inima mea. Hai, România!”, a declarat Culio, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I, după meciul cu Astra, câștigat de formația campioană cu 2-0, meci în urma căruia clujenii au urcat pe primul loc în clasament.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: