Joey Barton, acuzat că a plasat 1.260 de pariuri în ultimii 10 ani

Fotbalistul Joey Barton (34 de ani) este investigat de Federaţia Engleză de Fotbal că ar fi plasat 1.260 de pariuri în perioada 26 martie 2006 – 13 mai 2016, a anunţat, vineri, BBC.

Federaţia Scoţiană de Fotbal a deschis o anchetă după ce au apărut informaţii că Barton ar fi pariat pe 44 de meciuri în perioada 1 iulie – 15 septembrie, printre care şi pe întâlnirea pe care Celtic Glasgow a pierdut-o, în deplasare, cu scorul de 7-0, în faţa formaţiei FC Barcelona, în grupele Ligii Campionilor.

 

Joey Barton, care şi-a reziliat contractul cu echipa Glasgow Rangers, a jucat la echipele Manchester City, Newcastle United, Queens Park Rangers, Olympique Marseille, Burnley şi Glasgow Rangers.

Figură controversată în fotbalul, Barton a produs un grav accident de circulaţie în 2005, în 2008 a fost condamnat la şase luni de închisoare după ce a lovit un bărbat, a fost suspendat şi amendat pentru comportament violent pe gazon şi altercaţii cu fanii și a oferit numeroase declarații memorabile.

 

 

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...