Cristina Neagu, Gardoș și Dorin Rotariu și-au donat tricourile în scop umanitar

Cristina Neagu, Florin Gardoș și Dorin Rotariu sunt câteva dintre vedetele care și-au donat tricourile pentru cea de a a 13-a ediție a Memorialului Radu Gog.

Acțiunea, care va avea loc în perioada 6-8 ianuarie, este organizată în scop umanitar, pentru ajutarea urmașelor fostului arbitru sălăjean Radu Gog, decedat în urmă cu 14 ani. Evenimentul constă într-un turneu de minifotbal și o licitație a tricourilor vedetelor din sportul românesc.

Internaționalul Florin Gardoș a trimis organizatorilor tricoul de la echipa sa de club, Southampton. Acesta are semnătura jucatorului și o dedicație specială pentru organizatorii memorialului. Preț pornire licitație: 300 de lei. De asemenea, Dorin Rotariu a oferit tricoul său de la Dinamo. Preț pornire licitație: 250 de lei. Iar arbitrul Ovidiu Hațegan debutează în 2017 la Memorialul Radu Gog. Preț de pornire la licitație: 300 de lei.

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume în 2010 și 2015, câștigătoare de Liga Campionilor cu Buducnost și-a oferit tricoul, pentru al doilea an consecutiv, Asociației Sportive „Cavalerii” Zalău, organizatoarea Memorialului “Radu Gog”. Tricoul Cristinei Neagu, desemnată să facă parte din echipa ideala de la Campionatul European din 2016, fiind și una dintre cele mai importante marcatoare din Suedia, cu 46 de reușite, va fi licitat de la 500 de lei. La ediția de anul trecut tricoul Cristinei a fost adjudecat pentru 3.000 de lei de Vasile Ardelean, din Chicago.

În noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2003, familia fostului arbitru divizionar a primit o veste cruntă, după ce Radu Gog a fost victima unui accident de circulaţie petrecut în localitatea Ciumărna. În urma sa a rămas soţia – Nadia şi cele două fiice, Andrada (14 ani) şi Raluca (12 ani), cea de a doua născându-se după decesul tatălui său.

Pentru a fi alături de familie, Comisia Judeţeană a Arbitrilor organizează în fiecare an, de la trecerea în nefiinţă a fostului arbitru, un memorial, iar toate veniturile realizate după acest turneu sunt donate familiei.