Jandarmi mai putini pe stadioane

Comisia de acţiune împotriva violenţei în sport a propus astăzi ca cluburile organizatoare de evenimente sportive să asigure ordinea în interiorul arenei sportive iar arenele să fie dotate cu sisteme video de supraveghere, se arată într-un comunicat de presă.

Reunită de urgenţă ca urmare a incidentelor nedorite de la partida de handbal masculin dintre Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, Comisia de acţiune împotriva violenţei în sport condusă de subprefectul Capitalei, Cătălin Deaconescu, a propus spre aprobare proiectul de lege prin care se încearcă reducerea violenţei în sport.

Astfel, cluburile organizatoare de evenimente sportive vor fi obligate să asigure ordinea în interiorul arenei sportive cu firme specializate de pază şi protecţie iar Jandarmeria va asigura ordinea în afara arenei sportive şi va pune la dispoziţie rezerve de intervenţie în cazul în care apar incidente.

De asemenea, în trei luni de la eventuala aprobare a proiectului de lege cluburile organizatoare de evenimente sportive vor fi obligate să doteze arenele competiţionale cu sisteme de supraveghere video.

Articolul anteriorSpecial / Allez Romania!
Articolul urmatorReguli noi pentru spectatori
Stiri recente

Bergodi, după victoria cu CFR – A fost cea mai bună repriză a Rapidului de când sunt eu aici

Cristiano Bergodi, antrenorul formației Rapid Bucureşti, şi-a lăudat jucătorii după victoria obţinută în faşa echipei CFR Cluj, scor 3-1. „A...