Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi de iarna

Jacobsen a castigat la Vikersund

Anders Jacobsen a câştigat etapa de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile desfăşurată sâmbătă la Vikersund, în Norvegia. Jacobsen a obţinut un total de 388 de puncte care l-au distanţat de Thomas Morgenstern şi Matti Hautameki, următorii doi clasaţi.

Norvegianul de 21 de ani s-a impus la Vikersund, după ce săptâmâna trecută a câştigat turneul celor Patru Trambuline, iar în urmă cu un an era amator şi îşi câştiga existenţa ca instalator.

Prima rundă a fost dominată de austriacul Andreas Widholzl, însă în partea a doua, Jacobsen a reuşit o săritură de 193.5 metri şi a preluat conducerea. Ultimii doi săritori rămaşi în concurs i-au dat emoţii dar nu l-au putut învinge. Podiumul competiţiei a fost completat de austriacul Thomas Morgenstern şi de finlandezul Matti Hautameki.

realitatea.net 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: