Jackie se va ocupa de descoperirea tinerelor talente la Poli Timisoara

Ion V. Ionescu a declarat, marti, pentru site-ul oficial al clubului Poli Timisoara ca se va ocupa in principal de cautarea tinerelor talente care sa evioluaeze la clubul “violet”

“Am decis sa ma retrag din Comisia tehnica a echipei de fotbal, urmand sa imi reiau functia de director tehnic al clubului. Postul de director tehnic cuprinde atributii care se extind de la echipa mare pana la centrul de copii si juniori, fara o implicare directa in problemele tehnice ale  antrenorului principal.  In urma intelegerii cu presedintele Marian Iancu, voi ramane director tehnic si voi pune accentul in urmatoarea perioada pe depistarea si pregatirea jucatorilor tineri si talentati, in vederea promovarii lor la FCU Politehnica Timisoara. Apreciez ca in acest moment Alin Artimon are capacitatea de a conduce autonom activitatea echipei mari. M-as bucura mult ca actualul staff tehnic sa aiba rezultate, mai ales ca am militat pentru stabilizarea unei formule de antrenori din Timisoara”, a declarat Ion V Ionescu.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...