Iuliu Muresan: Tilinca va evolua pentru Farul

0
136

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, că atacantul Cosmin Tilincă a fost împrumutat până la finalul acestui sezon la Farul Constanţa, realateaza newsin.

“Ne-am înţeles cu Farul pentru împrumutul lui Cosmin Tilincă până la vară. Constăţenii vor achita 40.000 de euro în trei tranşe. Discuţii au fost cu Farul de o lună şi jumătate, dar ne-am înţeles acum din cauza pretenţiilor jucătorului. Tilincă a avut mai multe oferte şi, din acest motiv, a amânat atât de mult decizia de a merge la Farul”, a declarat Iuliu Mureşan.

Oficialul ardelenilor a adăugat că varianta trecerii lui Tilincă la FC Argeş, echipă antrenată de fostul tehnician al lui CFR, Dorinel Munteanu, nu a fost luată niciun moment în discuţie: “Noi nu am vrut ca Tilincă să fie cedat lui FC Argeş. Echipa piteşteană nu a intrat niciun moment în discuţie”.

Altfel, Tilincă şi-a exprimat în dese rânduri regretul că a semnat o nouă înţelegere cu CFR Cluj: “Am contract cu CFR până în 2010, dar îmi pare rău că am semnat prelungirea lui. Cei din conducere mi-au promis că nu va mai veni niciun jucător pe postul meu, dar până la urmă l-au transferat pe Didi, iar antrenorul Bergodi mi-a transmis că nu mai are nevoie de serviciile mele. Practic, conducerea m-a păcălit”.

Farul va juca în etapa a 20-a a Ligii I, prima din acest an, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 14:00, contra lui FC Vaslui. Partida va fi transmisă în direct de Kanal D.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here