test

ITF precizează că nu a avut nicio implicare în gestionarea cazului Halep

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a precizat într-un comunicat că nu a avut nicio implicare în gestionarea cazului Simona Halep.

“ITF nu a avut nicio implicare în gestionarea acestui caz, deoarece Programul Anti-doping din Tenis este gestionat şi pus în aplicare de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) în numele ATP, WTA, ITF şi Grand Slams.”

Simona Halep a declarat, într-un interviu pentru Tennis Majors, că nu cere un tratament special în cazul său, după mai multe luni de suspendare provizorie pentru dopaj, ci cere doar să fie judecată, pentru ca apoi să aibă şansa de a-şi continua cariera.

Halep a precizat că are programată o audiere în data de 28 mai, însă ITF, care deja i-a respins şi dovezile şi solicitarea de ridicare a suspendării provizorii, poate cere anularea audierii.

“Dacă o va face, vor fi opt luni fără ca eu să fi putut juca, din cauza unei suspendări provizorii, şi mi se pare nedrept să stau opt luni fără să joc şi fără să fi avut cea mai mică şansă de a mă exprima în faţa judecătorilor independenţi”, a afirmat sportiva.

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...