Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Italia, printre favorite la gazduirea lui EURO 2012

Comisarul Federatiei Italiene de Fotbal (FIGC), Luca Pancalli, a declarat simbata, ca Italia are mari sanse sa gazduiasca EURO 2012, mai ales dupa masurile de siguranta care vor fi luate pe stadioane, pentru a eradica violenta de pe arene, informeaza editia electronica a Gazzetta dello Sport.

 

„Am asigurat UEFA ca masurile luate de Guvern impotriva violentei se vor aplica rapid si vor fi eficace si ca vom avea o buna colaborare cu autoritatile statului. Toti cei implicati in fotbalul italian isi unesc eforturile pentru a transforma acest moment dramatic intr-o oportunitate prin dorinta de a redeschide stadioanele fara delincventii care vor sa strice imaginea sportului”, a declarat, simbata, comisarul FIGC, Luca Pancalli.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: