Iordănescu: După eliminarea jucătorului Andorrei trebuia să mai marcăm

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat după României cu Andorra, scor 2-0, că tricolorii ar fi trebuit să nu se relaxeze după eliminarea unui adversar şi ar fi trebuit să mai marcheze.

“Ne dă linişte, e un debun bun. Eram obligaţi să producem acest rezultat. După trei zile avem nevoie de încă trei puncte în clasament.

Am intrat destul de greu în joc, un pic trac, ne-am căutat ritmul, dar am dus lucrurile în direcţia dorită. Ce nu vreau să se întâmle în viitor…

Am rămas cum un om în plus şi trebuia să continuăm cu atitudine ofensivă. Dar învăţăm din greşeli, eu felicit echipa pentru efort, pentru atiitudine.

Cred că ne-am relaxat şi nu este ok. Ne-am văzut cu om în plus şi ne-am relaxat. Trebuie să fim sinceri, am întâlnit un adversar incomod, cu un joc la limita regulamentului, cu un teren incomod.

Trebuie să gândim sus, să ne putem targeturi importante meci de meci Astăzi trebuia să mai marcăm. Trebuie să facem un joc foarte bun cu Belarus şi să închidem acţiunea cu şase puncte.

“Pentru o calificare trebuie să învăţăm să suferim, să ne sacrificăm, să avem spirit bun. Trebuie să învăţăm să şi luptăm”, a spus Iordînescu.

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...