Ionut Lupescu: „Un pas inainte pentru Liga a II-a”

În cadrul conferinţei de presă de astăzi de la sediul Federaţiei Române de Fotbal, a fost anunţat oficial primul sponsor al eşalonului secund. Astfel, Astra Sport Bets a devenit unicul partener al Ligii a II-a.

Încercăm de aproximativ doi ani de zile să creştem această competiţie şi pe fondul acestei crize am reuşit să branduim şi numele ligii a doua. Începând cu acest retur, Astra Sport Bets va avea dreptul să folosească numele ligii a doua.

Este un pas important pentru cluburile noastre. Sunt multe probleme în ligile inferioare şi încercăm de fiecare dată să găsim o soluţie  de finanţare pentru ele. Toţi banii din parteneriatul cu Sport.ro si Astra Sport Bets vor reveni în totalitate cluburilor din liga a doua şi a treia. Prin această colaborare, scopul Federaţiei este să crească nivelul competiţiei şi al tinerelor valori. Pentru Liga a doua e un pas înainte, un început bun în a promova noi fotbalişti către primul eşalon. Credem că este o combinatie care va atrage mai multi parteneri pentru divizia secundă”, a declarat Ionuţ Lupescu, conform www.liga2.ro.

Site-ul www.liga2.ro este partener media al eşalonului secund.