Ionut Lupescu: FRF va avea un buget de 10 milioane de euro

Federatia Romana de Fotbal va avea un buget de aproximativ zece milioane de euro in 2008, a anuntat, marti, directorul general al FRF, Ionut Lupescu (foto), care a precizat ca banii provin din calificarea echipei nationale la EURO 2008 si din activitati de marketing.

“Activitatea de marketing a inregistrat o crestere de 430% fata de 2006, mai sunt si bani care vin in urma calificarii la EURO 2008 si este pentru prima data cind bugetul FRF va reprezenta o suma consistenta. Bugetul va fi de aproximativ zece milioane de euro, dar vor fi si cheltuieli foarte mari, pentru ca vom participa la Campionatul European. Trebuie sa platim primele jucatorilor pentru calificare, dupa care urmeaza preliminariile Campionatului Mondial”, a declarat Ionut Lupescu, care a precizat ca FRF a incasat 7,5 milioane de euro in urma calicarii la EURO 2008, din care 20% reprezinta impozitul platit de forul condus de Mircea Sandu, iar jucatorilor care au ajutat la calificarea nationalei le vor reveni trei milioane de euro.

Referitor la banii pe care FRF trebuie sa ii incaseze de la Loteria Romina, Lupescu a precizat: “Deocamdata nu avem cei cinci milioane de euro. Sunt sigur ca Loteria va face apel. Sunt sceptic in ceea ce priveste acesti banii. Eu zic ca va fi un proces de durata si trebuie sa avem rabdare”.

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...