Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

Ionut Lupescu: Am ratat nepermis de mult

Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu (foto), a declarat, la finalul partidei Bulgaria – Romania, scor 1-0, ca nu este ingrijorator rezultatul negativ, ci faptul ca tricolorii nu au aratat aceeasi agresivitate ca in meciurile precedente.

„Am luat gol repede, insa apoi am avut mai multe ocazii de a marca. Am ratat nepermis de mult pentru acest nivel. Nu am mai vazut acea agresivitate care ne-a caracterizat pana acum in aceasta campanie de calificare. Nu cred ca rezultatul este nemeritat. Cred ca daca Adi Mutu ar fi jucat astazi, cu siguranta am fi reusit sa fructificam macar o ocazie”, a declarat Lupescu la finalul partidei.

Referitor la incedentele in care au fost implicati fanii romani, oficialul FRF a declarat ca crede ca terenul echipei nationale va fi suspendat.

„Am auzit ca un suporter roman a fost arestat. Nu sunt de acord cu aceste gesturi, pentru ca nu este normal ca echipa nationala sa sufere din aceste motive. Cred ca vom primi o amenda de la UEFA, dar nu sunt sanse sa avem terenul suspendat”, a precizat fostul international.

Romania a cedat, sambata seara, pe terenul Bulgariei, cu scorul de 1-0, insa este calificata pentru turneul final al EURO 2008.

Citeste mai multe!