Interviu Marius Stan: Vrea constanta

0
97

Directorul general al Oţelului, Marius Stan, este nemulţumit de achiziţiile făcute în vară, considerînd că aceasta este cauza pentru parcursul fluctuant al echipei

Reporter: Ce părere aveţi de modul în care a evoluat Oţelul în prima parte a acestui sezon?
Marius Stan: Nici nu ştiu ce părere să-mi mai fac. Echipa trece cînd printr-o serie neagră, cînd printr-o perioadă foarte fastă. Jucătorii au dat dovadă de o mare inconstanţă şi acest lucru mă îngrijorează.

Reporter: Care credeţi că a fost cauza care a dus la inconstanţa jucătorilor?
Stan: Am ajuns să avem această problemă din cauza achiziţiilor din vară. Jucătorii pe care i-am adus atunci nu au reuşit să dea randamentul scontat şi din acest motiv nu am putut beneficia de concurenţă pe posturi, pentru a putea schimba ceva atunci cînd unul dintre titlulari trece printr-o pasă mai proastă. Am reuşit achiziţii excelente în iarna trecută, dar, din păcate, în vară nu am mai fost deloc inspiraţi, iar acest lucru ne-a costat.

Reporter: Antrenorul Petre Grigoraş nu are nici o vină pentru această inconstanţă în rezultate?
Stan: Absolut nici o vină. Grig a făcut tot ceea ce a depins de el şi a reuşit chiar o treabă foarte bună. Este foarte important că a adus o atmosferă excelentă în vestiar. Jucătorii Oţelului sînt o adevărată familie, iar acest lucru contează foarte mult la orice formaţie.

Continuarea in kicker Sport Magazin numarul 50, de luni, 29 ianuarie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here