Interviu Marius Stan: Vrea constanta

Directorul general al Oţelului, Marius Stan, este nemulţumit de achiziţiile făcute în vară, considerînd că aceasta este cauza pentru parcursul fluctuant al echipei

Reporter: Ce părere aveţi de modul în care a evoluat Oţelul în prima parte a acestui sezon?
Marius Stan: Nici nu ştiu ce părere să-mi mai fac. Echipa trece cînd printr-o serie neagră, cînd printr-o perioadă foarte fastă. Jucătorii au dat dovadă de o mare inconstanţă şi acest lucru mă îngrijorează.

Reporter: Care credeţi că a fost cauza care a dus la inconstanţa jucătorilor?
Stan: Am ajuns să avem această problemă din cauza achiziţiilor din vară. Jucătorii pe care i-am adus atunci nu au reuşit să dea randamentul scontat şi din acest motiv nu am putut beneficia de concurenţă pe posturi, pentru a putea schimba ceva atunci cînd unul dintre titlulari trece printr-o pasă mai proastă. Am reuşit achiziţii excelente în iarna trecută, dar, din păcate, în vară nu am mai fost deloc inspiraţi, iar acest lucru ne-a costat.

Reporter: Antrenorul Petre Grigoraş nu are nici o vină pentru această inconstanţă în rezultate?
Stan: Absolut nici o vină. Grig a făcut tot ceea ce a depins de el şi a reuşit chiar o treabă foarte bună. Este foarte important că a adus o atmosferă excelentă în vestiar. Jucătorii Oţelului sînt o adevărată familie, iar acest lucru contează foarte mult la orice formaţie.

Continuarea in kicker Sport Magazin numarul 50, de luni, 29 ianuarie.

Stiri recente

Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite – VIDEO

https://twitter.com/i/status/1704967631696994467 Cristiano Ronaldo a apărut într-un videoclip purtând o ţinută tradiţională saudită pentru a sărbători Ziua Naţională a Arabiei Saudite. Ronaldo,...