INTERVIU/ Ionel Ganea: ”Ce vrea Iancu, sa ma duc in genunchi in fata lui?”

Alungat de Marian Iancu, fostul golgheter al României s-a antrenat în ultimele luni singur prin Timişoara. Acest lucru l-a ambiţionat şi mai mult pe Ionel Ganea, care este decis să meargă până în pânzele albe pentru a-şi face dreptate, după ce patronul echipei bănăţene a încercat să-i rezilieze unilateral contractul

SportM: Ionel, care mai e situaţia ta?
Ionel Ganea: În acest moment sînt în litigiu cu clubului şi aştept să mi se facă dreptate. În vară mai aveam contract încă doi ani cu Timişoara, dar am fost anunţat că mi s-a rezilat contractul unilateral, iar acest lucru nu e normal şi legal.

SportM: Care a fost motivul?
Ganea: Că l-am lovit pe asistentul Mudura, acum un an. Atunci, domnul Iancu şi cei din conducerea clubului au spus că sînt alături de mine şi mă susţin sută la sută. Nu înţeleg, de ce s-au legat de acel incident nefericit după atîta timp.

SportM: Mai există o cale de împăcare între tine şi domnul Iancu?
Ganea: Sincer, nu. În vară eu i-am cerut să găsim o soluţie convenabilă ambelor părţi, dar dumnealui nu a vrut să audă. Am vorbit şi cu domnul Chivorchian, care m-a înţeles şi chiar ţin să-i mulţumesc pe această cale. Nu ştiu ce aşteaptă domnul Iancu, să mă duc în genunchi în faţa lui? Asta nu se va întîmpla niciodată.

SportM: Ce se întîmplă acum cu tine?
Ganea: Am primit dreptate la trei comisii şi săptpmîna ceasta mă adresez şi Comisiei pentru statulul jucătorului. Eu sper să se rezolve cît mai repede.

SportM: Să înţeleg că mai vrei să joci la altă echipă?
Ganea: Eu aştept să-mi primesc banii de la Timişoara, pentru că toate comisiile abilitate mi-au dat dreptate pînă acum. Dacă voi avea o ofertă tentantă, mi-aş dori să mai joc încă o jumătate de an, un an. Ştiţi ce nu înţeleg eu? Cînd am venit la Timişoara eu am cerut un contract pe doi ani, dar domnul Iancu a ţinut morţiş să semnez pe trei ani, ca aşa e politica clubului, iar acum uitaţi ce se întîmplă cu mine.

SportM: Vin sărbătorile de iarnă, poate vă împăcaţi acum.
Ganea: Îi urez domnului Marian Iancu, sărbători fericite alături de cei dragi, lucru pe care vi-l doresc şi dumeavoastră şi cititorilor.