Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

Intertoto: Otelul – Trabzonspor 2-1

Otelul Galati a reusit sa invinga, sambata, echipa turca Trabzonspor, cu scorul de 2-1, in meciul tur al finalei Cupei UEFA-Intertoto.

Otelul a deschis scorul in minutul 25 prin Daniel Stan, care a tras initial in bara, insa mingea i-a revenit, iar atacantul a inscris cu capul.

In mintutul 30, Yattara a fost eliminat, iar Otelul parea ca are toate sansele la o victorie lejera. Lucrurile nu au stat deloc asa, desi au dominat toata partida, elevii lui Petre Grigoras nu au reusit sa majoreze diferenta, iar in minutul 83 s-au vazut egalati, dupa ce Ersen a reluat cu capul din corner.

Doar euro-golul din minutul 85 al lui Paraschiv a salvat Otelul de un rezultat rusinos.

Pe finalul partidei, turcii au ramas in numai 9 jucatori, insa nu a mai contat. Rezultatul final le da sperante galatenilor pentru returul din Turcia, insa cu siguranta adversarii vor face tot posibilul pentru a obtine un loc in Cupa UEFA.

Tehnicianul Otelului, Petre Grigoras, a afirmat ca este dezamagit ca elevii sai nu au obtinut o victorie mai clara.

„Puteam mai mult, am avut un om in plus aproape tot meciul si trebuia sa invingem la doua-trei goluri diferenta. Sunt nemultumit ca am primit gol, iar in Turcia ne va astepta un retur de foc”, a declarat Grigoras.

Florin Tudor

Citeste mai multe!