Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Ilie Năstase a oferit premiile câștigătorilor Dr.Oetker Argeș Cup 2014

Turneul internaţional pentru juniorii până în 16 ani, Dr.Oetker Argeș Cup, organizat la Tenis Club Curtea de Argeş, şi-a stabilit în acest week-end învingătorii. În urma finalelor la simplu şi dublu, jucate vineri și sâmbătă, 25- 26 iulie 2014 în cadrul turneului, au urcat pe podium atât juniorii români cât și numărul unu, în Franța, la această categorie de vârstă.Este cea de-a treia ediţie a acestei competiţii, care face parte din calendarul Tennis Europe. Turneul este organizat de Tenis Club Curtea de Argeş şi se desfăşoară sub egida Tennis Europe şi FR Tenis.                      

Astfel, la meciurile de simplu fete, locul I a fost câștigat de Denise-Antonela Stoica într-un meci 7-5, 6-3 cu Mihaela Lorena Mărculescu, iar locul I la băieţi este ocupat de Geoffrey Blancaneauxdupă ce l-a învins pe 6-2, 6-3 cu Daniel Cozma. Dublul Geoffrey Blancaneaux/Maximilian Gatev a învins în finala turneului, scor 6-1, 7-5 perechea Daniel Cozma/Cristian Stefan Moldovan. Cuplul  Ramona Eva Chivu/Mihaela Lorena Marculescu a câştigat în finală, scor 2-6, 6-1,10-2 în faţa dublului Oana Smaranda Corneanu si Andreea Velcea. 

Premiile au fost oferite de către marele tenismen, Ilie Năstase, venit special la baza sportivă „Tenis Club Curtea de Arges” pentru a le înmâna cupele câștigătorilor. 

„Mă bucur să văd astfel de competiții. Ați făcut o treabă excelentă aici la baza sportivă „Tenis Club Curtea de Argeș”. Ar trebui să vedem cât mai multe astfel de turnee de tenis destinate juniorilor. Această competiție e un început pentru jucători și cred că FR Tenis ar trebui să organizeze mai multe competiții de acest gen. Felicit toți câștigătorii! Ați muncit mult iar eforturile nu au întârziat să apară„, a spus Ilie Năstase.

Dr.Oetker Argeş Cup este o competiţie internaţională de tenis pentru junior U16. Jucători din 12 ţări ( Franta, Ucraina, România, Elveția, Bulgaria, Germania, Liban, Serbia, Cipru, Moldova, Letonia și Turcia) au avut plăcerea de a juca în cadrul unei baze de tenis remodernizată recent și dotată tehnic la cele mai înalte standarde, partidele de tenis fiind desfăşurate pe zgură.

„Nici nu s-a terminat bine cea de a treia ediție Argeș Cup că o și așteptăm pe următoarea la anul. Am avut o participare numeroasă, aproximativ 80 de jucători din 12 țări au fost prezenți la această competiție. Am văzut aici jocuri de calitate„, a spus Ioan Cozma, director general Dr.Oetker România.

Ioan Cozma a trăit finala la simplu băieți cu sufletul la gură deoarece Daniel Cozma, nepotul său, a ajuns până la ultima partidă.

„E foarte greu să stai în tribună când joacă cineva apropiat,dar am depășit momentul și îi doresc lui Daniel ca data viitoare să iasă campion„, a mai continuat Ioan Cozma.

Partenerul oficial Dr. Oetker Arges Cup este Dr.Oetker România, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș și Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al Tennis Europe Junior Tour. Ediția 2014 se bucură de sprijinul sponsorilor: Steinel, Karcher, Consiliul Județean Argeș, Consiliul Local Curtea de Argeș, Vodafone, Râureni, Mistad, Lupa GPS, Posada SA, Hotel Camino, Păstravăria Brătioara, AS Travel, BCD Travel, Ereea, Campofrio si ARC-Asociația Română a Cărnii. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

 

Dr.Oetker are o tradiție de peste 120 de ani pe plan internațional, iar în România activează de peste 16 ani. Astăzi, Dr. Oetker România ocupă, cu cele peste 230 produse, poziția de lider de piață pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanți pentru legume și fructe, pizza & snack-uri congelate.

Citeste mai multe!