Iancu: Vom fi invingatori indiferent de rezultat

0
90

Presedintele banatean Marian Iancu considera ca jucatorii timisoreni vor fi invingatorii meciului cu Dinamo, indiferent de rezultatul de pe teren. 

“Va fi un meci foarte greu, cu un club bine organizat, mai ales în spatele cortinei. Noi vom juca cu viitoarea formula a Politehnicii si vom fi cu singuranta învingatori, indiferent de rezultat, pentru ca dinamovistii nu se vor putea bucura de o asa-zisa victorie. Speram ca tinerii nostri sa nu ne faca de râs si sa arate ca în tot acest timp la Timisoara s-a muncit”, a spus Iancu.

Referitor la faptul ca va alinia la start o echipa formata din juniori, Iancu a precizat: 

“Din punct de vedere legal, nu are ce sa ni se întâmple, pentru ca totul este conform legii. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu a avut nimic împotriva. El este un om cu experienta bogata, vede cum bate vântul si se va situa mereu pe baricada care trebuie. Este normal sa gândeasca pentru cei multi si sa nu-i ia în brate pe cei putini. în ceea ce ne priveste, sanctiunea dictata împotriva lui Karamyan a fost picatura care a umplut paharul. în comparatie cu Radoi, care a avut un atac criminal, si care ar trebui judecat de instantele penale, ce a facut Karamyan nu înseamna nimic. Este clar ca s-a facut totul împotriva Timisoarei”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here