Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Hotel Central Caciulata

Statiunea Calimanesti-Caciulata are un climat temperat cu influente continentale, fara variatii mari de temperaturi, ceea ce favorizeaza refacerea echilibrului energetic al organismului si vindecarea bolilor cronice. Apele termale, atermale si minerale au proprietati vindecatoare, iar beneficiile lor au fost recunoscute inca de pe vremea dacilor si a romanilor. Pentru cei interesati de un sejur aici, Hotel Central Caciulata ofera numeroase pachete promotionale pentru cazare si tratament, in functie de nevoile si bugetul fiecaruia.

Fiind potrivit atat pentru familii cu copii, cat si pentru persoane mai in varsta, Hotel Central Caciulata dispune de 415 locuri de cazare. Camerele sunt atat single, cat si duble, iar preturile pe noapte pornesc de la 150 de lei pentru camera dubla.

Hotelul are trei stele si dispune de un restaurant si un bar de zi, cu piscina interioara. Este interzis accesul cu animale de companie si se recomanda o tinuta decenta in incinta hotelului.

Oaspetii cazati la Hotel Central Caciulata au acces la piscina direct din incinta hotelului. Aceasta este alimentata de ape geotermale, care au efecte benefice asupra organismului. Multe persoane aleg sa se cazeze aici pentru a urma un tratament si a se trata impotriva afectiunilor cronice de care sufera.

Hotel Central Caciulata dispune de o baza de tratament ultramoderna si poate oferi simultan 78 de locuri pentru efectuarea procedurilor. In fiecare zi se pot efectua in total 1.380 de proceduri si, la fel ca si piscina, baza de tratament poate fi accesata direct din interiorul hotelului.

Camerele de hotel sunt dotate cu televizor color, minibar, bai cu cabina de dus propriu si uscator de par, iar oaspetii pot folosi telefonul international pentru a efectua apeluri. Fiecare camera dispune de un balcon cu o panorama superba asupra orasului.

Daca ati facut o rezervare si doriti sa o anulati, o puteti face cu pana la 3 zile inainte, fara a fi nevoiti sa mai platiti comision sau penalizari. Sumele achitate vor fi returnate integral, daca anularea se face respectand termenul de trei zile.

Unul dintre motivele pentru care cei mai multi turisti se hotarasc pentru cazare Hotel Central Caciulata este si reputatia foarte buna a acestuia. An de an turistii aleg sa se trateze aici si sa isi incarce bateriile cu energie, iar serviciile de inalta calitate nu au dezamagit pe nimeni.

Zona Calimanesti-Caciulata are o istorie indelungata, fiind marcata inca de pe vremea dacilor. Tezaurul de monede dacice si castrele de la Jiblea si Arutela raman dovezi incontestabile ale tuturor generatiilor care au trecut pe aici. Termele Arutela se spune ca au fost folosite inca de acum aproape doua milenii.

Pe langa apele termale si compusii lor chimici cu efecte miraculoase, statiunea se afla in apropierea Manastirii Cozia. Aceasta ramane o dovada incontestabila a istoriei romanilor si a credintei ortodoxe, fiind folosita de-a lungul anilor in diverse scopuri. Manastirea a fost ctitorita de Mircea cel Batran, restaurata de nenumarate ori si a servit ca scoala manastireasca timp de foarte multi ani.

Daca alegeti sa petreceti un sejur aici, statiunea va va oferi o lectie placuta de istorie, cultura si o doza de sanatate pentru a face fata cu brio noilor provocari.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: