Te asteptam si pe retelel sociale

Sanatate/Coaching

10 Beneficii, ale detoxifierii prin terapia saunelor, la clinica YOUness, cu Dr. Vanessa Youness

 1. Căldura s-a dovedit a avea un impact pozitiv asupra mitocondriilor, „bateriile”  care alimentează celulele, ajutând organismul să producă în mod natural mai multă energie și să rămână în formă.
 2. Regenerarea celulelor înseamnă cumva că încetinești procesul de îmbătrânire. Și dacă nu sunteți destul de convinși, puteți verifica un studiu care s-a făcut pe parcursul a 20 de ani în care s-a dovedit că bărbații finlandezi care leagă două-trei sesiuni de saună pe săptămână, au un risc de 23% mai scăzut de deces din cauza bolilor cardiovasculare.
 3. Expunerea de zi cu zi la metale grele potențial toxice printr-o varietate de surse înseamnă că, chiar și persoanele cele mai atente pot deține toxine în organism. ’’Scăldatul’’ regulat in saună ajută la eliminarea unor metale si toxine, cum ar fi arsenicul, plumbul și mercurul.
 4. Reduce tensiunea arterială. Căldura saunei ajută la lărgirea vaselor de sânge și la îmbunătățirea circulației, ceea ce reduce tensiunea arterială.
 5. Îmbunătățirea fluxului sanguin de la condiționarea hipertermică (condiționarea termică) trimite mai mult sânge la inimă, ceea ce duce la o creștere a volumului plasmei și celulelor roșii din sânge. Acest proces oferă mai mult oxigen în tot corpul, alimentând performanța atletică.
 6. Îmbunătățește funcția musculară și de recuperare. Deoarece creste fluxul de sânge mai mult iar oxigenul este livrat prompt in tot corpul, muschii cresc în dimensiune și ruperea fibrelor musculare este diminuată.
 7. Este demonstrat că utilizarea regulată a saunei poate:
 • reglementa pofta de mâncare,
 • crește metabolismul, și
 • îmbunătățește utilizarea oxigenului,
 • ajuta la pierderea în greutate datorită reducerii grăsimii corporale ci nu a pierderii masei musulare.
 1. Factorul neurotrofic derivat din creier, crește cu utilizarea regulată a saunei. Se activeza creșterea noilor celule ale creierului, menținând mai bine celulele existente și îmbunătățind neuroplasticitatea – procesul creierului pentru formarea de noi conexiuni neuronale.
 2. Stimulează sistemul imunitar. Expunerea la căldura saunei stimulează celulele care prezintă antigen, împreună cu eliberarea citokinelor, si stimuleaza astfel sistemul imunitar natural al organismului.
 3. Sănătatea emoțională și starea de spirit sunt bine influențate. Când corpul și creierul sunt sănătoase, detoxifiante, și destresate, datorită endorfinelor, starea de spirit generală și sănătatea emoțională se îmbunătățește!

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: