Hermannstadt, victorie uriașă cu Farul, la inaugurarea stadionului!

Hermannstadt a învins liderul Superligii, Farul Constanţa, cu 4-0, în etapa a 20-a, la inaugurarea noului stadion Municipal din Sibiu.

Silviu Balaure (2, 54), Valentin Buhăcianu (71 – penalty) şi Petrişor Petrescu (90+4 – penalty) au marcat golurile gazdelor, într-un meci în care fiecare echipă a avut câte un jucător eliminat.

Mihai Popescu (Farul, 66) şi Saeed Issah (FC Hermannstadt, 76) au primit cartonaşe roşii, după consultarea VAR-ului, pentru faulturi dure la Daniel Paraschiv, respectiv Romario Benzar.

Hermannstadt, victorie la scor cu Farul, la inaugurarea stadionului

Balaure a deschis scorul după doar 90 de secunde, acesta fiind al patrulea cel mai rapid gol al sezonului. Cel mai rapid gol al stagiunii a fost reuşit de Alexandru Oroian, după 66 de secunde, pentru FC Hermannstadt, în partida cu Chindia Târgovişte (1-1), din etapa a doua.

Al doilea a fost înscris de Vitalie Damaşcan, pentru FC Voluntari, după 67 de secunde, în meciul cu UTA de la Arad (1-1), din etapa a 18-a. Al treilea cel mai rapid gol a fost semnat de malgaşul Dorian Bertrand, pentru FC Argeş, după 79 de secunde în partida câştigată cu UTA (2-0), în prima etapă a Superligii.

Farul, care venea după 8-0 cu FC Botoşani în campionat, a pierdut doar al doilea său meci din acest campionat (3-4 cu Universitatea Craiova, în etapa a 9-a). Farul venea după zece etape fără înfrângere, opt victorii şi două egaluri. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi avea cea mai bună apărare din Superliga.

Noua arenă recent finalizată, printr-o investiţie de aproximativ 30 de milioane de euro, are o capacitate de 13.013 de locuri, dintre care 250 în sectorul VIP. Suprafaţa de joc măsoară 105 metri lungime pe 68 lăţime, iar gazonul este natural, cu încălzire, degivrare, drenaj şi sistem de irigaţie.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...