Hănescu, despre cazul Halep: Cred că a fost ceva accidental, ori cineva a profitat de neatenția ei sau a vrut să-i facă rău

Victor Hănescu a vorbit în cadrul Podcastului Business Philosophy realizat de Romeo Chiriac despre scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

“Mi-e greu să spun ce se va întâmpla. Dar pot să spun că Simona, după cum o cunosc, nu cred că ar fi făcut ceva în mod intenționat. Cred că a fost ceva accidental sau a profitat de neatenția ei. Sau cineva a vrut să-i facă rău, pe varianta asta aș merge.

Nu știu ce va urma, pentru că nu am trecut prin așa ceva, nu știu cum se judecă astfel de cazuri”, a declarat Victor.

Fostul nr 26 ATP, care are Academia Victor Hănescu, apreciază că vor veni în continuare copiii la tenis și după acest scanda în care este implicată Simona Halep

“Cred că și Simona a contribuit la această dezvoltare a tenisului feminin. A fost un exemplu pentru aceste fete, și-au dat seama că se poate, se antrenau cu ea.

Ajungând pe locul 1 mondial, le-a arătat că se poate mai mult. A fost ca un motor pentru tenisul feminin. Acum trecând prin perioada asta dificilă cu suspiciunea de dopaj, zic că lucrurile trebuiesc clarificate. Trebuie să știm exact ce se întâmplă acolo, care a fost adevărata situație și ce decizii se vor lua.

Dar eu cred că lumea tot va veni către tenis, cu tot ceea ce a reușit Simona, ceea ce au reușit sportivii români în ultimii ani în tenisul românesc. Cred că este motivant pentru părinți să-și trimită copiii către tenis.

Cea mai bună jucătoare română de tenis, Simona Halep, a anunţat, la 21 octombrie că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat.

Victor Hănescu a fost invitatul lui Romeo Chiriac în cadrul Podcastului Business Philsophy, realizat cu ajutorul Domeniilor Sâmburești.

Stiri recente

Dani Coman a demisionat de la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a anunţat că Dani Coman a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al clubului. “Dragi sibieni, pentru mine...