Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

Handbal: UCM Resita – Zaglebie Lubin 32-32

În prima manşă din semifinalele Cupei Challenge la handbal masculin, UCM Reşiţa a încheiat la egalitate, 32-32, cu Zaglebie Lubin şi calificarea se va decide în Polonia.

Singura formaţie românescă de handbal masculin ajunsă în semifinalele unei cupe europene, UCM Reşiţa, a jucat prima manşă din semifinalele Challenge Cup acasă cu polonezii de la Zaglebie Lubin.

Oaspeţii au început furtunos partidă şi au condus pe aproape întreaga durată a primei reprize, doar pe final reşiţenii reuşind să revină şi să intre la vestiare cu avantaj minim, 18-17.

Repriza a doua a fost la fel de echilibrată, în special datorită intervenţiilor excelente ale portarului polonez şi a ratărilor copilăreşti ale echipei noastre, reşiţenii conducând până spre final când polonezii au preluat conducerea pentru ca în final meciului să se încheie la egalitate, 32-32.

Returul va avea loc pe 1 aprilie, în Polonia, iar echipa învingătoare va juca finala foarte probabil împotriva norvegienilor de la HK Drammen, echipă ce s-a impus cu 32-31 în prima manşă la Locomotiv Celiabinsk.

Citeste mai multe!